Yhteystiedot

Nuorisoseurat-lehti on ikkuna nuorisoseuralaisten elämään. Se sukeltaa nuorisoseuralaisten arkeen eri puolilla maatamme, esittelee erilaisia harrastusmuotoja, ottaa kantaa ja tuo esiin järjestön strategian, kolmivuotisohjelman ja arvot.

Nuorisoseurat-lehteä julkaisee Suomen Nuorisoseurat. Verkkolehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa, ja sen voi halutessaan myös tulostaa itselle. Jos haluat lehden suoraan sähköpostiisi, käy tilaamassa se täältä.  

Voit lähettää palautetta ja juttuvinkkejä osoitteeseen toimitus@nuorisoseurat.fi.


Lehden tekijät

Päätoimittaja

Annina Laaksonen

Annina Laaksonen on Suomen Nuorisoseurojen pääsihteeri ja Nuorisoseurat-verkkolehden päätoimittaja. Hän on myös intohimoinen kulttuurin harrastaja, juoksija ja itäsavolainen pääkaupungissa.

Toimitussihteeri

Essi Roisko
Essi Roisko

Essi Roisko on Nuorisoseurojen viestintäasiantuntija ja Nuorisoseurat-verkkolehden toimitussihteeri. Essi koordinoi lehden sisältöjä ja pitää huolen tekstien sujuvuudesta sekä oikeinkirjoituksesta.

Toimituskunta

Hannu Ala-Sankola

Hannu Ala-Sankola on Suomen Nuorisoseurojen seuratoiminnan toimialajohtaja. Hän osaa kansalaisjärjestöbyrokratian ja lainsäädännön vaikka unissaan. Hän kirjoittaa verkkolehteen enimmäkseen järjestöllisistä teemoista sekä paikallisten nuorisoseurojen kuulumisista.

Teija Nikkari

Teija Nikkari työskentelee Suomen Nuorisoseurojen tanssin palvelutuottajana.
Teija on kansantanssialan monitaituri, ja hänen kynästään syntyvät myös monenlaiset tekstit tanssin maailmasta.

Riina Kylmälahti

Riina Kylmälahti on Suomen Nuorisoseurojen ja Suomen Nuoriso-opiston yhteinen hanke- ja kumppanuuspäällikkö. Riina runoilee työkseen erilaisia hankehakemuksia ja -raportteja, mutta verkkolehteen hän saattaa kirjoittaa vaikkapa uusista rahoituskanavista, yhdenvertaisuuskysymyksistä tai mistä tahansa ajankohtaisesta.

Ville Laitinen

Ville Laitinen on Nuori Kulttuuri -tiimin tuottaja. Hänen vastuullaan on mm. Nuori Kulttuuri On Air – monipaikkainen taidetapahtuma. Ville kirjoittaa verkkolehteemme enimmäkseen Nuori Kulttuuri -aiheisia juttuja, mutta huolehtii myös videosisällöistämme. Ville on kollegansa Jussin ohella järjestömme virallinen videotaituri.

Minna Pasi

Minna Pasi on Suomen Nuorisoseurojen harrastus- ja seuratoiminnan suunnittelija. Minna on todellinen monilahjakkuus harrastustoiminnan saralla. Hänen kynästään saamme lukea mm. ohjaajakoulutusten tuoreimmista uutisista ja kaikesta harrastamiseen liittyvästä.

Henna Liiri-Turunen

Henna Liiri-Turunen on Suomen Nuorisoseurojen kehittämispäällikkö. Hänen vastuullaan ovat järjestön uudet strategiset kärkihankkeet kuten Nuoret Vaikuttajat -toiminta. Hennan kynästä saamme siis lukea hankekuulumisia, vaikuttamiseen ja edunvalvontaan liittyviä teemoja tai muuta ajankohtaista.

Pasi Saarinen

Pasi Saarinen on Suomen Nuorisoseurojen teatterista ja kulttuurisesta nuorisotyöstä vastaava toimialajohtaja. Näiden teemojen aallonharjalla pysymisen lisäksi Pasi omistaa perheensä kanssa hevostilan. Pasin kynästä saamme lukea mm. nuorisoseurateatterista ja Nuori Kulttuuri -toiminnasta.

Ulkoasu

Sini Padilha

Sini Padilha on Suomen Nuorisoseurojen graafinen suunnittelija ja toimii Nuorisoseurat-verkkolehden taittajana. Hänen kädenjälki näkyy myös monessa työssä ympäri Nuorisoseuroja.