Suomen Harrastajateatteriliitto tiedottaa 3/2022

Ukraina näyttämöille 21.–27.11.2022

Toivotamme kaikki harrastajateatterit mukaan Ukraina näyttämöille -kampanjaan! Tapahtuman tarkoituksena on tutustuttaa suomalaisia ukrainalaisiin näytelmiin ja lähettää yhdessä rauhaa, voimaa ja kulttuurista tukea Ukrainaan. Jos teatterit lukevat/esittävät jonkun kampanjan varta vasten tapahtumaa varten käännetyistä näytelmistä ja esitykseen on yleisöllä vapaa pääsy, kampanja kustantaa näytelmäkirjailijalle ja kääntäjälle maksettavat tekijänpalkkiot. Ilmoittautuminen on nyt käynnissä! Lisätietoa www.shtl.fi/ukraina-nayttamoille

Koulutustoiminta on käynnistynyt jälleen. Tarkista ajantasainen koulutustarjonta koulutussivuiltamme osoitteesta www.peda.net/suomen-harrastajateatteriliitto.

Muista myös jäsenteattereiden tuetut tilauskoulutukset!

Suomen Harrastajateatteriliiton Henkilöjäsenyys loppuvuoden tarjoushintaan 20 € (normaalisti 32 €/vuosi). Lisätietoa henkilöjäsenyydestä ja upeista eduista osoitteessa shtl.fi/henkilojaseneksi.

Oletko valmis teatteriretkelle?

Tulossa vuonna 2023 uusi upea Kesäteatteri-sovellus! Kesäteatteri-sovellus kokoaa Suomen kesäteatterit helposti saman katon alle. Sovellus julkaistaan virallisesti maaliskuussa 2023. Ennakkomyynti teattereille alkaa tänä syksyllä.

www.shtl.fi

Jaa
Kirjoittaja
Nuorisoseurat
Näytä kaikki kirjoittajan artikkelit