Webinaareja tarjolla nuorisoseuralaisille

Vuoden 2022 nuorisoseuroille ja nuorisoseuralaisille suunnatut maksuttomat verkkokoulutukset on koottu vuosisuunnitelmaksi. Tarjolla on monipuolista koulutusta ja informaatiota esimerkiksi järjestötoiminnasta, harrastustoiminnasta ja varainhankinnasta.

Verkkokoulutukset tarjoavat kaikille nuorisoseuralaisille mahdollisuuden osallistua tilaisuuksiin paikkakunnasta riippumatta. Koulutukset ovatkin olleet suosittuja, ja vuoden ensimmäiseen webinaariin jäsenrekisteristä ja toimintailmoituksen laatimisesta ilmoittautui yli 60 henkilöä. Webinaareihin osallistuminen vaatii tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on internet-yhteys sekä kaiutin ja mikrofoni. Kamera ei ole välttämätön. Koulutukset toteutetaan arki-iltoina, ja niihin voi mobiililaitteilla osallistua vaikka iltalenkin lomassa.

Kaikki tämän vuoden verkkokoulutukset on koottu liiton kotisivuille samaan paikkaan Verkkokoulutukset nuorisoseuroille 2022 – Nuorisoseurat. Sivulta löytyy koulutusten kuvaukset ja ilmoittautumislinkit. Kaikki webinaarit myös tallennetaan ja tallenteet löytyvät Nuorisoseurojen materiaalipankista.

Jos sinulla on ideoita tai toiveita nuorisoseuroille suunnatun verkkokoulutuksen aiheeksi, lähetä sähköpostia seuratoiminnan tuen toimialajohtaja Hannu Ala-Sankolalle, hannu.ala-sankola@nuorisoseurat.fi.

Jaa
Kirjoittaja
Hannu Ala-Sankola

Suomen Nuorisoseurojen järjestö- ja jäsenpalveluiden johtajana Hannu osaa kansalaisjärjestöbyrokratian ja lainsäädännön vaikka unissaan. Hän kirjoittaa verkkolehteen enimmäkseen järjestöllisistä teemoista sekä paikallisten nuorisoseurojen kuulumisista.

Näytä kaikki kirjoittajan artikkelit