Etuja nuorisoseuralaisille Seuralaisessa

Sähköinen seuralainen on Nuorisoseurojen jäsenien käyttöliittymä Nuorisoseurarekisteriin. Siellä pääset muokkaamaan henkilötietojasi sekä tarkastelemaan jäsentietojasi ja rekisterin kautta sinulle lähetettyjä laskuja. Seuralaisesta löydät myös jäsenkorttisi, jäsenedut ja paljon muuta! Seuralainen löytyy osoitteesta seuralainen.nuorisoseurat.fi.

Suomen Nuorisoseurojen jäsenetuja Nuorisoseurojen jäsenille

Alennus hotellihuoneen hinnasta Scandic-hotelleissa
Yksittäiset huonevaraukset (max 9 huonetta/ vrk): 10 % alennus päivän Full Flex-hinnasta kaikissa Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan, Saksan ja Puolan Scandic-hotelleissa. Lue lisää nuorisoseurat.fi/jasenseuroille/

Alennus Vierumäen majoituksesta
Majoituksesta -10% koodilla NUORISO10. Etu on voimassa vuoden loppuun saakka. Etu verkkokaupassa koodilla kaikkeen majoitukseen; poislukien mökit ja lomahuoneistot sekä Hotelli Fennadan Presidential suite. Rajoitettu saatavuus.

Digitaalisen taloushallinnon palveluita Nuorisoseuroille sekä nuorisoseuralaisille
Kulttuurin tilitys ja välitys Oy tarjoaa yhdistystoimintaa ja luovia aloja ymmärtävää digitaalisen taloushallinnon palveluita Nuorisoseuroille sekä nuorisoseuralaisille. Nuorisoseurat saavat ensimmäisestä tilikaudesta jäsenetuna 10 %:n alennuksen ja seuraavista tilikausista 5 %:n alennuksen.

Yksittäinen nuorisoseuralainen saa taloushallinnon palveluista jäsenetuna alennusta seuraavasti:

  • Uuden toiminimen perustava tai kevytyrittäjänä ilman y-tunnusta toiminut nuorisoseuralainen saa aloitustilikaudelta 15 %:n alennuksen. Toiminimen perustamisessa avustetaan veloituksetta.
  • Lakkautetun toiminimen uudelleenkäynnistys 15 %:n alennus ensimmäiseltä tilikaudelta. Toiminimen käynnistämisessä autetaan veloituksetta.
  • Olemassa oleva toiminimi 10 % alennus ensimmäiseltä kalenterivuodelta.

Tallink Siljan Club One Silver -jäsenyys veloituksetta
Tallink Siljan Club One on palkitseva kanta-asiakasohjelma, jossa on kolme tasoa: Bronze, Silver ja Gold. Liittyminen on ilmaista, ja nuorisoseuralaiset pääsevät jäsenetuna suoraan Club One Silver -tasolle. Saat lisätietoja edun aktivoinnista Seuralainen-alustalta.

Kokeile Storytel -äänikirjoja ilmaiseksi 30 päivän ajan
Linkin kautta pääset testaamaan Storyteliä maksutta 30 päivän ajan, jos et ole kokeillut Storyteliä aiemmin. Kokeilujakson aikana voit kuunnella ja lukea niin paljon kirjoja kuin haluat. Etu koskee uusia Storytelin asiakkaita. Storytel-edun ehdot: Kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea rajattomasti kirjoja. Storytelin tilaus ei ole sitova ja sen voi lopettaa milloin haluaa. Ilmaisen kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti hintaan 16,99 euroa / kk. storytell.com

Tempoa tenaviin -materiaalipaketti edullisemmin
Tempoa tenaviin -materiaalipaketista aikuisen ja lapsen musiikkiliikuntaan saat 10 euron alennuksen ostamalla sen Puoti-verkkokaupasta ja käyttämällä koodin TETEJASEN puoti.nuorisoseurat.fi/julkaisut

Jaa
Kirjoittaja
Riina Kylmälahti

Riina Kylmälahti on Suomen Nuorisoseurojen harrastamisen vastuualueen johtaja. Riina kirjoittaa verkkolehteen harrastustoiminnan hankkeista, oppilaitosyhteistyöstä sekä tanssin, teatterin ja muiden harrastusmuotojen kuulumisista.

Näytä kaikki kirjoittajan artikkelit