Oikealla Katri Jussila, Eero Vehniäinen (Kuvaaja Eija Jokilahti) ja vasemmalla Katariina Kaappola

Henkilöstöuutisia Nuorisoseuroissa

Stadin Nuorisoseurojen toiminnanjohtajaksi on valittu Katri Jussila. Elokuussa aloittaneella Katrilla on kokemusta järjestöjen viestintä-, hanke-, luottamustoimi- ja johtotehtävistä. Viimeiset vuodet hän on työskennellyt seurakunnassa sekä nuorisojärjestöissä, viimeisimpänä pääsihteerinä Suomen Kristillisessä Ylioppilasliitossa.

Koulutukseltaan Katri on teologian maisteri, minkä lisäksi hän suorittanut järjestöjohtamisen erityisammattitutkinnon. Tällä hetkellä hän opiskelee työnohjaajaksi.

Katrin toimenkuvaan kuuluu Stadin Nuorisoseurojen järjestötyön johtaminen, työntekijöiden esihenkilönä toiminen, hallinnosta ja taloudesta vastaaminen, toiminnan kehittäminen sekä verkostotyö.

”Olen kotoisin Vantaalta, asunut Helsingissä ja palannut Vantaalle. Vapaa-ajalla harrastan liikuntaa; tällä hetkellä lenkkeilyä, joogaa sekä lapseni kanssa uintia. Suunnittelen tanssin aloittamista. Myös lukeminen kuuluu harrastuksiini.”

Eero Vehniäinen on Nuori Kulttuurin viestintäassistentti

Eero Vehniäinen on toiminut vuoden alusta Nuori Kulttuurilla viestintäassistenttina. Eeron työkuvaan kuuluu erityisesti videoiden tekeminen ja hänet on voinutkin bongata kuvaamasta useimmissa Nuorisoseurojen tapahtumissa.

”Eksyin aikoinaan ohjaamaan musiikkivideoita, jolloin innostuin videohommista. Hain ja pääsin opiskelemaan liikkuvaa kuvaa Kokkolaan, josta valmistuin vuonna 2015 media-assistentiksi. Sillä tiellä olen edelleen oppimassa elämästä ja videotaiteesta.”

Vapaa-ajallaan Eero harrastaa laajasti kulttuuria. ”Soitan bassolla ja rummuilla lähinnä punk-henkistä trashmetallia sekä välillä myös kevyempää musiikkia, kuten metallia ilman trashia. Lisäksi harrastan teatteria näytellen ja ohjaten.”

Katariina Kaappola on aloittanut hallintoassistenttina

Katariina Kaappola on aloittanut elokuussa Nuorisoseurojen hallintoassistenttina. Hän työskentelee Jyväskylän aluetoimistolla hallintoasiantuntija Ville Koskisen työparina.

Katariinan työkuvaan kuuluu mm. laskutusta, uutiskirjeiden päivittämistä sekä ansiomerkkien valmistelemista. Koulutukseltaan hän on merkonomi.

Etelä-Pohjanmaan Lapualta kotoisin oleva Katariina muutti Jyväskylään vuoden alussa. ”Minulla oli halu muuttaa isompaan kaupunkiin ja nähdä miten täällä elämä pyörii. Yksi syistä oli myös se, että isosiskoni perheineen asuu täällä.”

Jaa
Kirjoittaja
Essi Roisko

Essi Roisko on Suomen Nuorisoseurojen viestintäasiantuntija ja Nuorisoseurat -verkkolehden toimitussihteeri.

Näytä kaikki kirjoittajan artikkelit