Joko teidän teatterinne on mukana Kesäteatterisovelluksessa?

Suomen Harrastajateatteriliiton Kesäteatterisovellus kertoo missä ja milloin kesäteatteria on tarjolla. Ilmaisesta sovelluksesta näet ohjelmistonsa ilmoittaneiden teattereiden käynnissä olevan ja tulevan ohjelmiston. Pääset helposti tutustumaan esityksiin, lukemaan kommentteja sekä ostamaan pääsylippuja! Suomen Harrastajateatteriliiton tarkoitus on nostaa kansainvälisestikin täysin uniikki kesäteatteritoiminta sovelluksen avulla uudenlaisella tavalla näkyväksi.

Haluatko lisätä myös teidän kesäteatterinne mukaan? Sovelluksen kartalle pääsevät näkyviin kaikki aktiiviset kesäteatterit ilmaiseksi. Jos oma teatterisi ei löydy kartalta, ilmoita siitä liittoon. Sovelluksen käyttäjille, eli kesäteatteriyleisölle sovellus on ilmainen. Jos haluatte lisätä näkyviin myös kesäteatterinne esityksen tiedot, voit ostaa sovelluksesta tuotantolisenssin. Tuotantolisenssin hinta on vain 129€ Suomen Harrastajateatteriliiton jäsenteattereille. Suomen Harrastajateatteriliitto puolestaan markkinoi sovellusta ja sieltä löytyviä esityksiä kesäteatteriyleisölle ja medialle useilla eri kanavilla.

Suomen Harrastajateatteriliitto on saanut opetus- ja kulttuuriministeriön kulttuuri- ja luovien alojen uudistumisen rakennetuesta (Euroopan unionin rahoittama – NextGenerationEU) Kesäteatteri digitaaliselle Suomen kartalle -hankkeelle 100 000 euron avustuksen.

Lisätietoa Kesäteatterisovelluksesta löydät shtl.fi/kesateatteri-sovellus
Lataa sovellus täältä kesateatteri.shtl.fi/lataa


AJANKOHTAISTA

Muista hakea teatterillesi tuotanto-ja koulutusavustuksia. Avustusten hakuaika käynnistyi 15.1. ja päättyy 15.4.2024.

SPOTTI -lasten ja nuorten teatteripäivät tulevat taas! Seuraavana kerran SPOTTI -Lasten ja nuorten teatterifestivaali järjestetään Riihimäellä 25.-26.5.2024. Hakuaika tapahtumaan on käynnissä 15.1.-24.3.2024. Lisätietoa tapahtumasta löydät osoitteesta shtl.fi/spotti/

Lisätietoa Suomen Harrastajateatteriliiton palveluista shtl.fi
Löydymme myös Facebookista ja Instagramista.

Jaa
Kirjoittaja
Nuorisoseurat
Näytä kaikki kirjoittajan artikkelit