Kesäteatteri-sovellus tuo kesäteatterit esiin

Suomen Harrastajateatteriliitto on julkaissut aivan uudenlaisen Kesäteatteri-sovelluksen, joka palvelee maamme kaikkia upeita kesäteattereita valtakunnallisesti. Kesäteatteri-sovellusta on kehitetty pitkään vastaamaan painetun Kesäteatterioppaan jättämään tyhjiöön sekä tuomaan upean kesäteatteritarjonnan kaikkien ulottuville uudella, helpolla ja edullisella tavalla.

Kesäteatteri-sovellusta on helppo käyttää, sen avulla yleisö pääsee selaamaan koko valtakunnallista teatteritarjontaa, ostamaan esityksiin lippuja, antamaan esityksille kommentteja sekä keräämään omaa kesäteatterikarttaa. Yleisölle sovellus on ilmainen, ja se on ladattavissa helposti sovelluskaupoista.

Teattereille sovellukseen rekisteröityminen on ilmaista, jonka jälkeen omiin kesäteatterituotantoihin on mahdollista ostaa lisenssi ja lisätä näytökset kesäteatterikartalle. Lisenssejä myydään kappaleittain, ja niiden normaalihinta on 129 €/tuotanto liiton jäsenteattereille ja 189 €/tuotanto muille. Nyt Kesäteatteri-sovelluksen julkistamistarjouksena tuotantolisenssejä on myytävänä vuoden loppuun asti hintaan 99 €/tuotanto. Nyt ostetun lisenssin voi luonnollisesti käyttää myös myöhemmin. Ostetut lisenssit laskutetaan kahden viikon sisällä ostosta. Lisenssin voi ostaa myös suoraan sovelluksesta, jolloin oman tuotannon pääsee lisäämään heti.

Pääset nyt tutustumaan uuteen sovellukseen täältä:

www.kesateatteri.shtl.fi

Ilmoita teidänkin teatterinne mukaan kesäteatterikartalle!

Hanne Rintanen  palvelut(at)shtl.fi / 050 383 5717


Kuva Eija Liukkonen

Jaa
Kirjoittaja
Nuorisoseurat
Näytä kaikki kirjoittajan artikkelit