#Kesäteatterikansa on jo liikkeellä!

Suomen Harrastajateatteriliitto on tuonut Kesäteatterin markkinointiin tarjolle helpon, edullisen ja todella kattavan työkalun. Liiton kehittämä Kesäteatterisovellus kertoo tulevasta kesästä alkaen missä ja milloin kesäteatteria on tarjolla. Sovelluksen avulla pääsee jatkossa helposti tutustumaan esityksiin, lukemaan kommentteja sekä ostamaan pääsylippuja. “Sovellusta on kehitetty pitkään ja hartaasti ja onkin tosi jännittävää tuoda se ensimmäistä kertaa kesäteattereiden ja kesäteatteriyleisön käytettäväksi”, kertoo SHT:n toiminnanjohtaja Sanna Saarela.

Kesäteatterisovelluksen vastaanotto on ollut todella positiivista ja erityisesti kotimaanmatkailua harrastavat kesäteatterikävijät ovat olleet mielissään uudesta teattereiden löytämistä helpottavasta ilmaisesta työkalusta. Sovellusta on ladattu jo kevättalvella ennen kesäteatterikautta 1000 kertaa. “Ensimmäisen käyttövuoden lataamismäärien huippulukemia odotetaan perinteiseen Kesäteatteri-hakusanan käyttöpiikkiin (Google-tilastot) heinäkuun alkuun. Liitto panostaa myös isosti sovelluksen markkinointiin yleisölle, joten teatterit saavat tuotantolisenssin hinnalla paljon ilmaista lisänäkyvyyttä myös sovelluksen muussa markkinoinnissa”, jatkaa Saarela.

Uuden sovelluksen rakentaminen ja jalkauttaminen on liitolle iso tehtävä ja sen tueksi onkin haettu myös hankerahaa. Liiton yksi tärkeistä tehtävistä on nostaa kansainvälisestikin ainutlaatuinen suomalainen kulttuuriperinnön helmi, kesäteatteri, koko kansan ja yleisön tietoisuuteen.

Teidän kesäteatterinne mukaan sovellukseen? Sovellukseen voit rekisteröityä lataamalla sovelluksen sovelluskaupasta, kirjautumalla sisään ja ilmoittamalla sen jälkeen Suomen Harrastajateatteriliitolle joko sähköpostitse (palvelut@shtl.fi) tai soittamalla (050 383 5717 / Hanne Rintanen) mihin teatteriin haluaa tulla liitetyksi edustajaksi. Tuotantolisenssin esityskaudelle voi ostaa suoraan sovelluksesta. Tuotantolisenssin hinta on 129 € Suomen Harrastajateatteriliiton jäsenteattereille (myös Nuorisoseurat) ja 189 € muille / tuotanto.

Tutustu sovellukseen ja lataa se täältä

Jaa
Kirjoittaja
Nuorisoseurat
Näytä kaikki kirjoittajan artikkelit