Kuvassa Otto Keramaa, Marja Palo ja Satu Seppänen
Otto Keramaa (vas.), Marja Palo ja Satu Seppänen ovat aloittaneet tänä keväänä työskentelyn nuorisoseuroissa.

Marja, Otto ja Satu ovat uusia kasvoja nuorisoseuroissa

Marja Palo on aloittanut työt Etelä-Pohjanmaan toiminnanjohtajana maaliskuun alussa. Hän odottaa innolla tapaamisia ja yhteistä toimintaa niin paikallisseurojen kuin työkavereiden kanssa.

”Olen koulutukseltani teologian maisteri ja asun mieheni, kolmen lapsen ja kahden kissan kanssa Ylistarossa. Perheen lisäksi aika kuluu musiikkiharrastuksen parissa. Aktiivisimmat kokoonpanoni ovat Lauluyhtye Alku ja raskaampaa kirkkomusiikkia tekevä Hevimessu”, Marja kertoo.

Marjalle voi soittaa numeroon 045 119 5319 ja lähettää sähköpostia osoitteeseen marja.palo@nuorisoseurat.fi.

Otto Keramaa lähtee kohti seikkailua Keski-Suomessa

Kolmekymppinen nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja Otto-Pekka Keramaa aloitti työt toukokuussa Keski-Suomen aluetoimistolla Kylätalo 2.0 -hankkeessa. Hankkeen tarkoituksena on edistää digikehitystä sekä juurruttaa kerho- ja harrastustoimintaa nuorisoseurantaloilla Jyväskylässä. Kerhojen sisältönä on pääasiassa erilaiset lauta-, kortti- ja roolipelit, joita Otto harrastaa itsekin.

Otto onkin Keski-Suomessa jo tuttu kasvo, sillä hän on suorittanut tutkintonsa oppisopimuksella aluetoimistolla, ja on toiminut pitkään iltapäiväkerhossa rivi- sekä vastuuohjaajana. Roolipelien vetämistä lapsille hän pääsikin testaamaan ensimmäistä kertaan iltapäiväkerho Jälkkärissä, ja siitä tulikin lapsien keskuudessa todella pidettyä toimintaa. ”Roolipeleissä heittäydytään maailmoihin, joissa yhdessä vetäjän ohjaamana nujerretaan vaaroja peleissä, joissa näyttelemisen ja pelaamisen raja hämärtyy”, Otto kiteyttää.

Oton sähköposti on otto.keramaa@nuorisoseurat.fi ja puhelin 044 493 7172.

Satu Seppänen toivottaa ”hyvvee päevee Ylä-Savosta” 

Iisalmelainen Satu Seppänen on aloittanut Ylä-Savon Nuorisoseurojen Liiton osa-aikaisena toiminnanohjaajana maaliskuun puolessa välissä. Syntyperäisen savolaisen perheeseen kuuluu miehen lisäksi kolme lasta ja tiibetinspanieli. Koulutukselta Satu on hotelli-, ravintola- ja suurtalousesimies sekä dieettikokki. Lisäksi hän on suorittanut lasten kerhonohjaaja-, tapahtumanjärjestäjä- ja järjestyksenvalvojakoulutuksen.

”Nuorisoseuratoimintaan hurahdin mukaan vanhimman tyttäreni tanssiharrastuksen kautta. Kokemusta nuorisoseurojen erilaisista luottamustehtävistä niin paikallisesti, alueellisesti kuin valtakunnallisestikin minulta löytyykin useita vuosia. Ja nyt olen päässyt työhön, josta olen salaa vuosia haaveillut. Luon omalla iloisella ja positiivisella meiningilläni uskoa yhdessä tekemisen mahdollisuuksiin nyt ja tulevaisuudessa”, Satu kertoo.

Sadun intohimona on nuorisoseuratoiminnan lisäksi jääkiekon ja raviurheilun seuraaminen. Lisäksi hän kuuntelee paljon musiikkia, pyöräilee ja käy jonkun verran tanssimassa kesälavoilla. 

Sadun tavoittaa arkisin klo 15 jälkeen puhelimitse 045 126 4030 tai sähköpostitse satu.seppanen@nuorisoseurat.fi

Jaa
Kirjoittaja
Pia Matilainen

Pia Matilainen on Suomen Nuorisoseurojen järjestösihteeri ja Nuorisoseurat-verkkolehden toimitussihteeri. Hän ratkoo ongelman kuin ongelman ja huolehtii kieliopista ja tekstin sujuvuudesta. Hän kirjoittaa myös usein henkilöjuttuja verkkolehteemme.

Näytä kaikki kirjoittajan artikkelit