Suomen Harrastajateatteriliitto tiedottaa 2/2022

Harrastajateatterikesä järjestetään 19.–21.8.2022 Jyväskylän kaupunginteatterilla. Ohjelmiston valitsi näyttelijä Jenni Kokander. Ohjelmisto julkaistaan 17.5. ja liput tulevat myyntiin saman viikon perjantaina 20.5. Tervetuloa Jyväskylään kahden vuoden tauon jälkeen.

Lisätietoa osoitteessa www.harrastajateatterikesa.fi.

UKRAINA Näyttämöille 21.–27.11.2022

Toivotamme kaikki harrastajateatterit mukaan 21.–27.11.2022 Ukraina näyttämöille -kampanjaan! Viikon ajan harrastajateatterit kaikkialla Suomessa lukevat ja esittävät vapaavalintaisen ukrainalaisen näytelmän. Tapahtuman tarkoituksena on tutustuttaa suomalaisia ukrainalaisiin näytelmiin ja lähettää yhdessä rauhaa, voimaa ja kulttuurista tukea Ukrainaan. Jos teatterit lukevat/esittävät jonkun kampanjan varta vasten tapahtumaa varten käännetyistä näytelmistä ja esitykseen on yleisöllä vapaa pääsy, kampanja kustantaa näytelmäkirjailijalle ja kääntäjälle maksettavat tekijänpalkkiot. Lisätietoa osoitteessa www.shtl.fi/ukraina-nayttamoille.

Koulutustoiminta starttaa normaalisti taas syksyllä 2022! Tarkista ajantasainen koulutustarjonta uusilta koulutussivuiltamme osoitteesta www.peda.net/suomen-harrastajateatteriliitto.

Muista myös jäsenteattereiden tuetut tilauskoulutukset!

Käynnistyykö teillä Kesäteatteri? Jaa tunnelmapaloja kesäteatterin tekemisestä tai kokemisesta sosiaalisessa mediassa hashtagilla #kesäteatterikansa

Tehdään yhdessä ainutlaatuista kesäteatteria näkyväksi!

www.shtl.fi


Kuva Eija Jokilahti

Jaa
Kirjoittaja
Nuorisoseurat
Näytä kaikki kirjoittajan artikkelit