Suomen Harrastajateatteriliitto tiedottaa

Suomen Harrastajateatteriliiton uutisia keväältä 2022.

SPOTTI – lasten ja nuorten teatteripäivät tulevat taas

SPOTTI on ilontäyteinen lasten ja nuorten tapahtuma, jossa koko Riihimäen kaupunki vallataan teatterihulinalla 14.–15.5.2022. SPOTTI-festivaaleilla tapahtuu paljon! Ohjelmassa on upeiden esitysten lisäksi muun muassa avajaiset, disco sekä päätösjuhla. Tapahtumassa on tarjolla esitysten lisäksi myös erilaisia hauskoja teatteriaiheisia työpajoja. Hakuaika tapahtumaan on käynnissä 7.3. saakka osoitteessa shtl.fi/spotti.

SHT:n avustushaku on avoinna

Suomen Harrastajateatteriliitto tukee jäsenteattereidensa toimintaa avustuksilla. Avustuksia voivat hakea kaikki Suomen Harrastajateatteriliiton jäsennäyttämöt. Avustukset ovat suuruudeltaan 500–2000 € /teatteri. Vuoden 2022 avustuksissa on mahdollista hakea koulutus-, tuotanto- ja koronavustuksia. Katso tarkemmat hakuohjeet ja hae 15.4. mennessä osoitteessa shtl.fi/avustukset.

Harrastajateatterikesä 2022

Harrastajateatterikesän 19.–21.8.2022 hakuaika käynnistyy 1.3. ja päättyy 31.3. Tapahtuman valitsija ja raati julkaistaan pian osoitteessa shtl.fi/harrastajateaterikesa.

Repliikki muutti verkkoon

Repliikki-lehti ilmestyi viimeisen kerran painettuna lehtenä joulukuussa 2021. Jatkossa Repliikki seuraa ajankohtaisia asioita artikkeleiden muodossa. Ensimmäinen artikkeli on jo ilmestynyt osoitteessa shtl.fi/repliikki ja löydät sen myös tästä lehdestä.


Tunnusta Teatteria! Liity henkilöjäseneksi osoitteessa shtl.fi/henkilojaseneksi.

www.shtl.fi

sht@shtl.fi


Kuva Eija Helena Photography

Jaa
Kirjoittaja
Nuorisoseurat
Näytä kaikki kirjoittajan artikkelit