Suvi ja Sini tekevät vuoden alusta visuaalista ilmettä

Sini Padilha ja Suvi Lehtinen tekevät vuoden 2023 alusta Suomen Nuorisoseurojen tapahtumien ja koko järjestön visuaalista ilmettä ja graafista suunnittelua. Lisäksi heidän työpanostaan suunnataan entistä enemmän jäsenseuroille viestinnän palvelulupauksen mukaisesti. Tavoitteena on pyrkiä palvelemaan jäsenseuroja graafisen suunnittelun töissä.

”Olen nelisen vuotta auttanut viestinnässä kaikin tavoin: luonut kuvituksia, mainoksia, julisteita, taittanut alueiden lehtiä, kehittänyt nettisivuja jne. Luovuus ja ideointi on intohimoni, vapaa-ajalla nautin maalaamisesta ja oivaltavista keskusteluista. Urheilu on energialähteeni ja luonto terapiani sekä saan paljon voimaa meditoinnista”, kertoo Sini Padilha, joka siirtyy Stadin Nuorisoseuroilta liiton työntekijäksi.

Lahtelainen Suvi Lehtinen on myös tuttu kasvo nuorisoseuralaisille: “Olen toiminut muutamaan otteeseen Etelä-Suomen Nuorisoseuroilla media-assistenttina. Näihin kertoihin on kerennyt mahtua monipuolisia toimeksiantoja muraalin maalaamisesta perinteisiin graafisen suunnittelun hommiin. Pidän erityisen paljon Myrttisen valkosipulisuolakurkuista, tee se itse -periaatteesta, b-luokan kauhuelokuvista, kulttuurin kuluttamisesta, viherkasvien sielunelämän tutkailusta ja mun pienestä perheestäni, johon kuuluu kumppanini lisäksi seniorikissamme.”

Uusia työntekijöitä mukaan nuorisoseuroihin

Yhteisöpedagogi Minna-Reetta Kuusinen Tampereelta on valittu Lounais-Suomen toiseksi toiminnanohjaajaksi. Hän aloittaa työssään joulukuussa. Pääsääntöinen toimipiste on Tampereella, mutta hän on tavoitettavissa myös Porin toimistossa säännöllisesti.

Riikka Järvinen aloittaa projektikoordinaattorina Kulttuurituulahduksia Keski-Suomeen -hankkeessa vuoden 2023 alussa. Hän on monelle tuttu aiemmasta tehtävästään Nuorisoseurojen Keski-Suomen aluetoimistolla, jossa hän työskenteli Leipää ja kulttuuria -hankkeessa. Riikka on koulutukseltaan kulttuurituottaja.

Jaa
Kirjoittaja
Nuorisoseurat
Näytä kaikki kirjoittajan artikkelit