Tervetuloa Kesäteatteriin!

Kesäteatterin markkinointiin on tullut tarjolle helppo, edullinen ja todella kattava työkalu. Suomen Harrastajateatteriliiton kehittämä Kesäteatterisovellus kertoo kesästä 2023 alkaen missä ja milloin kesäteatteria on tarjolla. Sovelluksen avulla pääsee jatkossa helposti tutustumaan esityksiin, lukemaan kommentteja sekä ostamaan pääsylippuja.

Sovellus pääsi ensi kertaa esille kesäteatteriyleisölle Matkamessuilla 19.–22.1.2023 Helsingin messukeskuksessa. Jopa 53 000 kävijää kerännyt messuyleisö otti sovelluksen erittäin hyvin vastaan, josta Suomen Harrastajateatteriliiton toiminnanjohtaja Sanna Saarela oli enemmän kuin iloinen. ”Sovellusta on kehitetty pitkään ja hartaasti, ja olikin tosi jännittävää tuoda se ensimmäistä kertaa yleisön eteen. Viiden henkilön messutiimi teki pitkää päivää, ja saimmekin valtavan määrän kiitosta uudesta tavasta löytää kotimaan matkan varrelta kesäteatteritarjonta”, kertoo Saarela.

Usein kuultuja kommentteja esittelyiden jälkeen olikin ”onpa kätevä”, ”tätä on odotettu” ja ”varmasti tulee käyttöön”, mikä on juuri se mitä uudelta sovellukselta liitossa toivotaankin. ”Oli myös ihana kuulla monen suusta, että ensi kesänä kesäteatteriin ollaan taas ehdottomasti menossa lomareissujen varrella”, Saarela toteaa.

Teidän kesäteatterinne mukaan sovellukseen?

Sovelluksen voit rekisteröityä lataamalla sovelluksen sovelluskaupasta, kirjautumalla sisään ja laittamalla sen jälkeen sähköpostia (palvelut@shtl.fi) tai soittamalla (050 383 5717 / Hanne Rintanen) siitä, mihin teatteriin haluat tulla liitetyksi edustajaksi. Tuotantolisenssin esityskaudelle voi vuoden 2023 alusta alkaen ostaa suoraan sovelluksesta. Tuotantolisenssin hinta on 129€ Suomen Harrastajateatteriliiton jäsenteattereille (myös Nuorisoseurat) ja 189€ muille / tuotanto.

Tutustu sovellukseen ja lataa se täältä: kesateatteri.shtl.fi

Jaa
Kirjoittaja
Nuorisoseurat
Näytä kaikki kirjoittajan artikkelit