Pohjois-Karjalan aluetoimiston toiminnanohjaaja Katri Mäkisalo ja Luovasti Liikkuen -hankkeen projektikoordinaattori Marja Pylkäs

Uusia työntekijöitä Nuorisoseuroissa

Pohjois-Karjalan aluetoimiston toiminnanohjaajana on aloittanut tämän vuoden alusta Katri Mäkisalo. Toiminnanohjaajan työn lisäksi Katri toimii projektipäällikkönä Livohka (ESR+) -hankkeessa.

Nuorisoseurat ei ole Katrille uusi työpaikka, sillä hän on työskennellyt samalla toimistolla jo vajaa viisi vuotta sitten. Silloin hän teki muutaman vuoden ajan sekä hanketyötä että alueellista nuorisoseuratyötä Pohjois-Karjalassa.

“Tässä ”välivuosina” matkaani on karttunut pari omaa lasta sekä pari vuotta työkokemusta ammatillisen koulutuksen parissa. Mutta onpahan mukavaa olla takaisin Nuorisoseuroilla. Kulttuurinen nuorisotyö ja nuorisoseuralaisuus sykkii sydämessäni yhä”, Katri kertoo.

Marja Pylkäs uuden Luovasti Liikkuen -hankkeen projektikoordinaattoriksi

Jyväskyläläinen pedagogi sekä musiikki- ja teatterientuusiasti Marja Pylkäs aloittaa uuden Luovasti Liikkuen – Kulttuurihyvinvointia lapsille ja nuorille –hankkeen projektikoordinaattorina.

Koulutukseltaan Marja on venäjän, espanjan ja draaman opettaja. Tähänastisen työuransa hän on viettänyt pitkälti erilaisissa opinahjoissa Suomessa ja maailmalla.

Marja harrastaa vauvauintia, muskaria, lauleskelua, tarinateatteria ja näytelmähommista haaveilua. Nuorisoseuralainen hän on ollut jo vuodesta 1997.

“Lähes kaikkeen harrastamiseeni on lapsesta saakka sisältynyt nuorisoseurakytkös, ja nyt olenkin riemuissani lähdössä järjestämään harrastustoimintaa tämän päivän lapsille ja nuorille.”

Jaa
Kirjoittaja
Essi Roisko

Essi Roisko on Suomen Nuorisoseurojen viestintäasiantuntija ja Nuorisoseurat -verkkolehden toimitussihteeri.

Näytä kaikki kirjoittajan artikkelit