Webinaarit tarjoavat pakohuonepeliä ja ilmastoystävällistä ruokaa

Nuorisoseuroille suunnatussa tämän vuoden webinaaritarjonnassa on sisältöä laidasta laitaan. Järjestöllisten, harrastustoiminnan ja muiden perinteisen aiheiden lisäksi olemme tuoneet kattaukseemme sellaisia uusia teemoja, joiden arvelemme kiinnostavan nuorisoseuralaisia. Seuraavaksi esittelen kolme tämän vuoden uutuutta webinaaritarjonnastamme.

Millaisin toimin turvaamme sen, että jokainen voi osallistua toimintaamme omana itsenään? Entäpä miten puutun mahdollisiin epäkohtiin, joita havaitsen? Kolmen kokoontumisen verkkokoulutussarjan tavoitteena on esitellä järjestömme arvojen mukaiset Turvallisemman Tilan Periaatteet sekä kouluttaa jäsenistöä siihen, miten turvallisempaa tilaa voidaan käytännössä luoda. Kolmen illan koulutussetissä paneudutaan niin teoriaan kuin käytäntöön sekä tutustutaan liiton ohjeisiin, miten toimia.  Teoriaosuudet webinaarisarjasta tallennetaan, ryhmätyöosuudet ovat luottamuksellisia.

Turvallisempi tila nuorisoseuratoiminnassa –webinaarisarja on keskiviikkoisin 8.3., 22.3. ja 12.4. klo 17.00–19.00. Tästä linkistä voi ilmoittautua webinaarisarjaan.

Pakohuoneesta uusi tulonlähde seuralle

Mikä ihmeen pakohuonepeli!  Pakohuone on fyysinen seikkailupeli, jossa huoneeseen suljettujen ihmisten pitää päättelykyvyn ja yhteistyön avulla päästä määräajassa ulos huoneesta. Pelistä on olemassa monia erilaisia muotoja. Webinaarissa perehdytään siihen, miten pakohuonepelin voisi toteuttaa vaikka seurantalolla. Pakohuonepeli seurantalolla toteutettuna voisi olla jopa uusi tulonhankkimismuoto seuralle

Näin teet pakopelihuoneen seurantalolle -webinaari on maanantaina 3.4. klo 17.00–19.00. Tästä linkistä voit ilmoittautua webinaariin.

Ruokatarjonnan toiveet ja tarpeet kasvavat

Nuorisoseurojen tapahtumissa tarjoillaan usein ruokaa niin osallistujille, talkoolaisille kuin seurantalon käyttäjille. Toiveet ja tarpeet erilaisten vaihtoehtojen tarjoamiselle ovat kasvaneet. Yhä useamman nuorisoseuralaisenkin valintoihin vaikuttavat ruoan alkuperä ja ilmastovaikutukset.

Webinaarissamme keskustellaan kasvipainotteisemman ruoan eduista ja hyödyistä sekä saadaan käytännön vinkkejä kasvisruoan tekemiseen isolle porukalle. Aiheesta kertomassa WWF:n ja Marttojen asiantuntijat.

Ilmastoystävällisempi ruoka -webinaari on tiistaina 5.9. klo 17.00–19.00.
Tästä linkistä voit ilmoittautua webinaariin.

Koko vuoden webinaaritarjonnan ilmoittautumislinkkeineen löydät liiton sivuilta.

Jaa
Kirjoittaja
Hannu Ala-Sankola

Suomen Nuorisoseurojen järjestö- ja jäsenpalveluiden johtajana Hannu osaa kansalaisjärjestöbyrokratian ja lainsäädännön vaikka unissaan. Hän kirjoittaa verkkolehteen enimmäkseen järjestöllisistä teemoista sekä paikallisten nuorisoseurojen kuulumisista.

Näytä kaikki kirjoittajan artikkelit