Yhdistysavain on nuorisoseurojen uusi kotisivukumppani

Nuorisoseurojen kumppanuus Kotisivukoneen kanssa päättyy heidän irtisanottuaan yhteistyösopimuksemme. Olemme hakeneet uutta yhteistyökumppaneita paikallisseurojen kotisivupalvelujen tuottajaksi. Uudeksi kumppaniksi on valikoitunut Yhdistysavain. Yhdistysavain on laatinut Nuorisoseurojen graafisen ilmeen mukaisen kotisivupohjan, josta paikallisseurojen on helppo aloittaa kotisivujen käyttö. Yhdistysavain myös järjestää kaksi webinaaria, joissa paikallisseurojen kotisivuista vastaavia henkilöitä opastetaan palvelun käyttöönottoon ja sivujen päivittämiseen. Näiden etujen lisäksi nuorisoseurat saavat jäsenetuna kahdenkymmenen prosentin alennuksen Yhdistysavaimen kotisivupaketeista.

Yhdistysavaimella on myös kevyt maksuton paketti, jota voivat hyödyntää sellaiset seurat, joiden tarve kotisivujen erilaisille ominaisuuksille on vähäinen. Nuorisoseurat voivat myös tarvittaessa saada käyttöönsä nuorisoseurat.fi -loppuisen kotisivuosoitteen. Tämä ominaisuus on käytössä muissa kuin ilmaisessa paketissa. Palvelu saadaan nuorisoseurojen käyttöön vielä tämän vuoden aikana, ja webinaareista tiedotetaan erikseen nuorisoseuroille heti, kun päivämäärät on saatu sovittua.


Kuva Sini Padilha

Jaa
Kirjoittaja
Hannu Ala-Sankola

Suomen Nuorisoseurojen järjestö- ja jäsenpalveluiden johtajana Hannu osaa kansalaisjärjestöbyrokratian ja lainsäädännön vaikka unissaan. Hän kirjoittaa verkkolehteen enimmäkseen järjestöllisistä teemoista sekä paikallisten nuorisoseurojen kuulumisista.

Näytä kaikki kirjoittajan artikkelit