Frigg-yhtye Folklandiaan!

Suomen suurin folkloren talvitapahtuma, kansantanssi- ja kansanmusiikkifestivaali Folklandia järjestetään 12.–13.1.2024 Baltic Princess -laivalla. Folklandian ohjelmistoa tähdittävät niin folkin eturivin artistit, kansantanssin huiput kuin maamme kokeneet ruohonjuuritason folk-harrastajatkin. Parille tuhannelle risteilyvieraalle on tiedossa kiihkeänä sykkivä livemusiikki- ja tanssielämys usean sadan esiintyjän voimin.

Hyttipaikka kannattaa varata Folklandialle nyt, sillä paikkoja on saatavissa rajoitetusti.

Folklandia-risteilyn musiikkiohjelmisto täyttyy tuttuun tapaan kotimaisen ja pohjoismaisen folkin ajankohtaisimmista ja kiinnostavimmista esiintyjänimistä. Yhtenä pääsesiintyjänä nähdään suomalaisen kansanmusiikin superyhtye Frigg! Risteilyn koko ohjelmisto julkistetaan marraskuussa.

Frigg on yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimmistä kansanmusiikkiyhtyeistä. Kaustiselta lähtöisin olevan kokoonpanon takana on yli kahden vuosikymmenen ura, jonka varrelle mahtuu muun muassa lähes tusina loistavia arvioita kerännyttä pitkäsoittoa ja noin tuhat keikkaa yli kolmessakymmenessä maassa. Yhtye on esiintynyt käytännössä kaikilla maailman merkittävillä folk- ja maailmanmusiikkifestivaaleilla. Pohjoismaista kansanmusiikkiperinnettä ja americanaa omaperäisellä tavalla yhdistelevän Friggin musiikki on vauhdikasta, viihdyttäväa ja virtuoosista. Pitkästä urastaan huolimatta Friggin seitsemän jäsenen palo esiintymiseen ja musiikin tekemiseen on entisellään.


Kirjoittaja
Simo Ollila, tiedottaja

Jaa
Kirjoittaja
Nuorisoseurat
Näytä kaikki kirjoittajan artikkelit