Nuorisoseurojen uusi kotisivupalvelu käyttöön

Suomen Nuorisoseurat on solminut yhteistyösopimuksen nuorisoseurojen kotisivupalveluista Yhdistysavaimen kanssa. Yhdistysavain on yhdistyksille suunniteltu helppokäyttöinen kotisivupalvelu, jota käyttää jo tuhannet suomalaiset yhdistykset ja seurat. Yhdistysavain ja Suomen Nuorisoseurat haluavat yhteistyössä tarjota liiton jäsenyhdistyksille edullisesti helppokäyttöiset työkalut kotisivujen ylläpitoon.

Nuorisoseurat saavat jäsenetuna 20 prosentin alennuksen Yhdistysavaimen pakettien hinnoista. Yhdistysavain tarjoaa myös täysin ilmaisen kevyen paketin niille nuorisoseuroille, jotka eivät tarvitse laajempaa pakettia omiin tarpeisiinsa.

Nuorisoseuroja varten on tehty oma kotisivupohja, jonka voi ottaa helposti käyttöön. Palvelun käyttöönotosta ja ylläpidosta järjestetään nuorisoseuroille erillisiä koulutuksia. Koulutusten tallenteet ovat katsottavissa nuorisoseurojen materiaalipankissa myös tilaisuuksien jälkeen.

Lisätietoa tästä jäsenpalvelusta saat liiton kotisivujen uutisesta. Sieltä löytyy myös linkki, josta voit aloittaa palvelun käyttöönoton.

Jaa
Kirjoittaja
Hannu Ala-Sankola

Suomen Nuorisoseurojen järjestö- ja jäsenpalveluiden johtajana Hannu osaa kansalaisjärjestöbyrokratian ja lainsäädännön vaikka unissaan. Hän kirjoittaa verkkolehteen enimmäkseen järjestöllisistä teemoista sekä paikallisten nuorisoseurojen kuulumisista.

Näytä kaikki kirjoittajan artikkelit