Ramppikuume – oivallinen lisä Kankaanpään taidekaupungin kulttuuritarjontaan

Kankaanpäässä järjestettiin viime vuonna 25-vuotisjuhlavuotta viettänyt tapahtuma Ramppikuume, valtakunnalliset nuorisoteatteripäivät. Kahden vuoden tauon jälkeen oli tosi upeaa, että tapahtuma pystyttiin järjestämään kasvotusten. Onhan teatteri parasta paikan päällä ja vielä Kankaanpäässä.

Kankaanpään kaupungin visio on Äly, taide ja hyvinvointi asuvat meillä, olemme kulttuuri- ja taidekaupunki. Nuorisoteatteritoiminta on mitä parhaimmassa muodossa sekä kulttuuria että taidetta. Olemme ylpeitä, että Ramppikuume – valtakunnalliset nuorisoteatteripäivät järjestetään juuri Kankaanpäässä. Sain itse myös tuoda tapahtuman avajaisiin kaupungin tervehdyksen. Itse avajaiset olivat myös osaltani myönteinen elämys, kun sain seurata hienojen teatteriryhmien esityksiä.

Haluamme myös kaupunkina olla elinvoimainen ihmisten kaupunki, jossa on mukava arki ja myönteinen yhteisöllisyys vahvana esillä. Ramppikuume kokoaa ympäri Suomea nuoria viettämään tiivistä teatteriviikonloppua koulutuksen ja katselmuksien merkeissä. Tämä tarjoaa kaupungille oivan tilaisuuden jättää mukavia mielikuvia nuorille kulttuurin ja taiteen harrastajille Kankaanpäästä. Toivomme, että koko kaupunki sekä etenkin Kankaanpääsali tarjoavat erinomaiset puitteet teatteriesityksille. Ramppikuume on samalla myös hieno lisä Kankaanpään kaupungin kulttuuritarjontaan. Esityksethän ovat yleisölle avoimia. Monet kankaanpääläiset odottavatkin innolla Ramppikuumetta, jotta pääsevät nauttimaan teatterielämyksistä kotikaupungissaan.

Kuten kaupungin visiossa on, että hyvinvointi asuu meillä. Kulttuuri ja taide luovat valtavasti hyvinvointia, ja haluamme omalta osaltamme edesauttaa sitä, että mahdollistamme niiden saatavuuden kaupunkilaisille ja omille kankaanpääläisille nuorille. Tässäkin asiassa Ramppikuume on yhtenä osatekijänä mukana vahvistamassa lasten ja nuorten luovuutta ja hyvinvointia. Nuorisotyötä tekevät yhdistykset, kuten Nuorisoseurat, ovat avainasemassa nuorison hyvinvoinnin edistäjinä. Kiitos nuorisoseuroille!

Kaupungin puolesta haluan toivottaa nuorisoteatteriharrastajat tervetulleeksi Kankaanpään Ramppikuumeeseen 22.–24.2.2023.


Mika Hatanpää
Kankaanpään kaupunginjohtaja

Jaa
Kirjoittaja
Nuorisoseurat
Näytä kaikki kirjoittajan artikkelit